Home / gezellige zomerbingos in beerzerveld

gezellige zomerbingos in beerzerveld

Onder het genot van een kopje koffie kunt u zich dan gaan opmaken voor een onvervalst avondje bingoplezier. De data zijn de volgende, noteer ze vast in uw agenda, vrijdag 21 en 28 juli. In de maand augustus op de volgende vrijdagen: 4,11, 18 en 25 augustus. De laatste zomerbingo is vrijdag 1 september.

Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Veel levensmiddelen en vleesprijzen passeren de revue. Elke avond is de hoofdprijs in de superronde maar liefst 100 euro. Spanning tot aan de laatste bal. Kortom, de organisatie ziet u graag de komende zeven vrijdagavonden op de altijd gezellige Zomerbingo’s in Beerzerveld.

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.