Home / gelegenheidsviertal team lol met je knol regiokampioen klasse m

gelegenheidsviertal team lol met je knol regiokampioen klasse m

Het team was ontstaan doordat Lisa en Sacha beiden in een te hoge klasse reden om deel te kunnen nemen aan het verenigingskampioenschap. Zij wilden wel heel graag iets samen doen en zo kregen zij het idee om een viertal te vormen. Zij vroegen Malika om mee te doen en als vierde werd Zoë toegevoegd aan het nieuwe team.

Doordat het team uit deelnemers van verschillende verenigingen bestaat, moest een alternatieve naam verzonnen worden. Het moest in elk geval iets met plezier of lol zijn vonden de dames omdat dit ook in het rijden met elkaar voorop staat. Hierop werd bedacht dat de KNHS vaker nieuwsbrieven verzond onder de naam Lol met je Knol. Een nieuwe teamnaam was geboren!

Na slechts een aantal keren oefenen kwam de vuurdoop in Bentelo. Er werd een mooie proef gereden die veel lof oogstte bij de jury. De proef werd beloond met 218 en 192 punten. De dames werden gehuldigd tot Regiokampioen en zijn hiermee afgevaardigd naar het NK, de Hippiade, in Ermelo.

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.