Home / exposities in het gemeentehuis van dalfsen

exposities in het gemeentehuis van dalfsen

Foto-expositie VoorleesExpress Overijssel
De VoorleesExpress is een landelijk project dat door alle Overijsselse Bibliotheken wordt uitgevoerd. Een vrijwilliger komt twintig keer thuis bij gezinnen om ouders en kinderen enthousiast te maken over (interactief) voorlezen. Daarmee stimuleert de vrijwilliger het leesplezier en de taalontwikkeling van de kinderen. Bovendien ondersteunt de vrijwilliger de ouders om zelf een voorleesritueel te creëren.

Wat deze expositie extra leuk maakt, is dat de VoorleesExpress deze maand genomineerd is voor de internationale prijs Joy of Reading Award 2017. De werkwijze van de Overijsselse Bibliotheken is hierbij als goed voorbeeld gebruikt. Kijk voor meer informatie over de VoorleesExpress op www.voorleesexpress.nl.

Expositie Dinand Klink
Dinand Klink woont met zijn vrouw in Nijverdal. Al sinds zijn jeugd tekent hij en later is hij ook aquarel- en olieverfschilderijen gaan schilderen. Hij tekent vooral bekende personen en zijn schilderen zijn een variatie van landschappen, stillevens, Disney figuren en portretten. Schilderen doet hij zowel op doek als op hout. Zo heeft hij bijvoorbeeld het geboortekaartje van zijn oudste kleinkind op hout geschilderd.
Door mond-tot-mondreclame of mee te doen aan exposities heeft hij al verschillende opdrachten uit mogen voeren. Hij nodigt belangstellenden uit een deel van zijn werken te bezichtigen in het gemeentehuis.

 

Lees ook

Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen dankbaar voor giften

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De Voedselbank is blij verrast door alle steun de laatste tijd. “We hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.