duif van gerard wolters wederom onverslaanbaar

  De duiven werden zaterdagmorgen om 07.25 uur gelost bij een zwak west- tot zuidwestenwindje. De duiven hadden een snelle en voorspoedige overbrugging. Het was de 1265334 van Gerard Wolters, uit het broedjaar 2015, welke als eerste de 722 kilometer wist te overbruggen. De prijspakker van Wolters behaalde een gemiddelde snelheid van 102 kilometer per uur en was het peloton meer dan een half uur voor, een absoluut unieke prestatie.

  De vermoedens dat de duivenmelker uit het buurtschap Stegeren een vroege duif had geklokt kwam later uit. Op het deelnemersveld uit Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel scoorde de winnende duif van Wolters een fraaie zesde plaats.

  De eerste tien van de wedvlucht Chateauroux: Gerard Wolters 1, 5, 8 en 10; Piet Harmsen 2, 7 en 9; Gebroeders Ramaker 3, 4 en 6.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.