Home / douwe bracht daverend optreden in bostheater

douwe bracht daverend optreden in bostheater

Het jonge populaire poptalent brak enkele jaren terug door, de hoogtepunten volgden elkaar in rap tempo op. Met zijn band speelt hij voor uitverkochte zalen en megafestivals door het hele land. “De reacties waren zeer positief” liet de organisatie na afloop tevreden weten. “Veel bezoekers waren ook enthousiast over de locatie, het grote podium en het geluid. Velen gaven aan te hopen dat er vaker grote Nederlandse artiesten naar Ommen komen!”

Zaterdag konden liefhebbers van rock, folk, indie, blues en singer/songwriters hun hart ophalen, tijdens een minifestival met optredens van Ralph de Jong en de Deens/Noorse Heimatt en Money & the Man. Bezoekers genoten van een leuke, relaxte sfeer. Volgend jaar wordt hier dan ook zeker een vervolg aan gegeven, zo laat de organisatie weten.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Krantenkoppen

Wij lezen twee kranten, één om de realiteit in de wereld te ervaren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.