Home / de zwarte cross te zien bij rtv oost

de zwarte cross te zien bij rtv oost

Motorcross
De Zwarte Cross wordt gehouden van donderdag 13 t/m zondag 16 juli in Lichtenvoorde. De tv-uitzendingen zijn op zaterdag en zondag te zien om 19.25 uur. Vanzelfsprekend is in het verslag bij TV Oost ook een ruime samenvatting te zien van de spectaculaire en onvolprezen motorcross, waarbij brommers, zwaargewichten en zelfrijdende caravans over de baan schieten.

Festival
Het Zwarte Cross Festival is een feest met motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Op het programma staan theaterartiesten en bands, van blues, dance en reggae tot aan feestmuziek. Er zijn dit jaar optredens van onder anderen Guus Meeuwis, Kenny B., Kraantje Pappie en de Paceshifters.

Het Zwarte Cross festival is op zaterdag 15 en zondag 16 juli te zien bij TV Oost om 19.25 uur en wordt herhaald om 20.25 en 23.25 uur.

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.