de stuwzangers trekken verder het land in

  De bruidegom wist werkelijk van niets. Hij was zeer verrast toen nabij het terras van ‘de Bosrand’ in Putten een podium werd opgebouwd en even later het ‘Stuwzangerslied’ werd ingezet door het koor uit Vilsteren.

  Het bruidspaar straalde bij de zeer aanstekelijke liederen. Ook vele romantische liederen passeerden de revue. Bij dit warme weer deed het lied ‘He kapitein, geef me nog een borrel’ het zeer goed. Dit was een speciaal verzoek van de bruidegom.

  Van jong tot oud heeft men genoten van De Stuwzangers. Menig toegift passeerde de revue. Normaal zou het programma – wat om 15.00 begon – ten einde komen om 16.45, maar de sfeer zat er bijzonder goed in. De laatste tonen onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino klonken om 17.15.

  De begeleiding bestond ook nu weer uit drie accordeonisten, gitarist en drummer. Geluidsman Jan de Mink was op vakantie. Ditmaal fungeerde als geluidsman Bob Boerdam en hij zong solistisch ‘Das Wohnbot’. Wat een feest!

  Voor meer informatie: www.destuwzangers.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.