Home / de stuwzangers naar camping de koeksebelt in ommen

de stuwzangers naar camping de koeksebelt in ommen

Het volgende optreden van de Stuwzangers uit Vilsteren staat voor komende donderdagavond gepland. Op camping de Koeksebelt wordt het zeker gezellig. Met twee sessies van ca. 35 minuten komen weer vele shanties/zeemansliederen voorbij o.l.v. dirigent Flip Jonkman uit Heino. Jan de Mink uit Heino verzorgt het geluid en er is eigen instrumentale begeleiding.

Vervolgens zijn de Stuwzangers ook te horen en te zien op woensdag 26 juli tijdens de Bottermarkt in Raalte. Om 10.00 u. wordt het eerste optreden ingezet. Meer nieuws over de Stuwzangers? www.destuwzangers.nl.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.