de pleinfair van cbs het kompas is er een geworden met een gouden randje

  Livia Lesterhuis, assistent manager van het Ronald McDonald huis, kreeg een cheque ter waarde van € 1.526,85 uitgereikt door Gerlof Smit en Gerda Seinen.

  Een prachtige opbrengst voor het workshopaanbod op de school en voor het Ronald McDonald fonds!

  De organisatie van de Pleinfair 2017 kijkt met een goed gevoel terug op deze editie. Een Pleinfair die dit jaar meer was dan een mooie rommelmarkt. De bezoekers hebben de nieuwe insteek met het aanbod van verschillende workshops en activiteiten als erg positief ervaren.

  ‘We wilden de bezoekers graag laten zien waar CBS Het Kompas voor staat. Wij zijn een Daltonschool en vinden het erg belangrijk dat ieder kind zijn/haar talent ontdekt en benut. Wij doen dit onder andere door middel van het aanbieden van een divers aanbod aan workshops. Tijdens de Pleinfair konden de bezoekers hiervan een indruk krijgen. De reacties waren overweldigend en positief. Wij kunnen niet anders dan met een heel tevreden gevoel terugkijken op deze Pleinfair’, aldus Gerlof Smit, directeur van CBS Het Kompas.

  Tijdens de Pleinfair konden de bezoekers verschillende workshops volgen en activiteiten doen. Zo waren er djembé-, knutsel-, waterspuitverf-, dans- en culinaire workshops. Men kon een kijkje nemen en proeven uit de nieuwe schooltuin. Er was een mini survivalbaan en er kon geschminkt worden. De verkoop van de mooie rommelmarktspullen en de verkoop per opbod van de (door ouders) eigengemaakte meubels en decoratiestukken heeft een mooi geldbedrag opgeleverd.

  Het Ronald McDonald fonds mocht tijdens de Pleinfair een cheque ter waarde van € 1.526,85 euro in ontvangst nemen. Leerlingen van CBS Het Kompas hebben in de weken voor de Pleinfair, onder andere middels flesseninzameling, geld voor het Ronald McDonald fonds ingezameld. Dit bedrag is aangevuld met een deel van de opbrengst van de Pleinfair. Het andere deel van de opbrengst wordt besteed aan het uitbreiden van het workshopaanbod op CBS Het Kompas.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.