Home / de burggraaf wint succesvol tronktoernooi

de burggraaf wint succesvol tronktoernooi

De Burggraaf wint Tronktoernooi
De finale van deze 37e editie ging tussen de matadoren van Vrienden Ommen en De Burggraaf. De Vrienden ging zonder punten te verliezen door naar de finale, nadat het Big Bull, Tronk en titelverdediger Team Vijn achter zich had gelaten. De Burggraaf had het ietwat lastiger. Zij waren hun kater op zaterdag nog niet geheel te boven. Zij verloren namelijk hun tweede wedstrijd, en tevens de allereerste wedstrijd op zaterdag, tegen Jipp’s Pub. Gelukkig voor hen waren de overwinningen op SC Clees en De Herberg voldoende om op doelsaldo naar de finale te gaan. Daar was ‘het Tiende’ van weleer, inmiddels weer tapfit, te sterk voor de ploeg van Ruben Strating. De Burggraaf mocht dan ook de wisselbeker in ontvangst nemen.

De Herberg garant voor wederom geslaagd toernooi
Zo’n geslaagd toernooi kan natuurlijk niet zonder de nodige succesfactoren. Het zonnige weer speelde daarin een belangrijke rol, maar er waren uiteraard meer factoren waardoor alles op rolletjes verliep. Hans van Lingen heeft het Tronktoernooi dit jaar weer een enorme dienst bewezen. Dit door namens café De Herberg garant te staan voor het verloop van het evenement. Daarnaast heeft hij ook nog de wedstrijdbal gesponsord. Niet meer dan logisch dat de prijsuitreiking dus in café De Herberg werd gehouden.

WerkPlekPlus neemt cheque in ontvangst
Tijdens de prijsuitreiking werden alle scheidsrechters nog eenmaal bedankt en dit jaar ging extra aandacht uit naar de aftredende bestuursleden Jan & Albert Horsman. De twee broers zijn vanaf de allereerste editie jaar in, jaar uit verantwoordelijk geweest voor de organisatie van het Tronktoernooi. De heren werden bedankt voor de vele werkzaamheden die zij in de afgelopen jaren hebben verricht. Zoals ieder jaar staat het Tronktoernooi ook in teken van een goed doel, dit jaar was dit WerkPlekPlus. Jan Hogenkamp heeft, namens WerkPlekPlus, het mooie bedrag van €750,- in ontvangst mogen nemen. Kortom, het Tronktoernooi was in alle opzichten een succesvol toernooi!

Lees ook

Voedselactie Stichting Oekraïne

NIEUWLEUSEN – Ieder jaar in oktober houdt de stichting Oekraïne een collecte voor de aanschaf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.