Home / dance dance vanaf september bij gymnastiekvereniging nieuwleusen

dance dance vanaf september bij gymnastiekvereniging nieuwleusen

Voor GVN betekent dat een mooie uitbreiding van het lesaanbod en Dance Dance kan gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging, geeft voorzitter Jacolien van den Bergh aan. Ballet, streetdance en hiphop worden vanaf september onder de vlag van de KNGU aangeboden in de Schakel en in de Trefkoele naast het al bestaande aanbod van gymnastiek, turnen, total body workout en Gymnastiek 50+ bij GVN.

“We verwachten dat onze leden straks ook eens bij dans gaan kijken en wellicht dat dansers ook gebruik willen maken van ons huidige lesaanbod.” Luiken laat weten dat straks, als De Spil geopend is, er volop gedanst kan worden in de dan beschikbare danszaal. Dat zal een boost geven aan het dansen, zo is de verwachting.

Voor de hiphop wedstrijdgroepen zijn ze weer op zoek naar nieuwe jongens en meiden. Er wordt in de week twee uur getraind en je doet mee aan meerdere wedstrijden per jaar. De groepen variëren in leeftijd, van 8 jaar en ouder tot en met 18+. Ook Streetdance en balletlessen worden aangeboden door Dance Dance. “Samen met GVN willen wij het dansen naar een hoger niveau brengen”, vertelt Luiken.

Beiden kijken uit naar de samenwerking en nieuwe (wedstrijd)dansers zijn uiteraard van harte welkom bij GVN Dance Dance. Op de website van GVN: www.gvnieuwleusen.nl en www.dancedance.nl staat alle informatie.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.