burgemeester verkerk reikt twee koninklijke onderscheidingen uit

  De heer Douwe Bron maakt sinds 1975 deel uit van het bestuur van de Stichting Ommer Bissingh Evenementen. Hij is betrokken bij de evenementen die deze Stichting gedurende de zomerperiode wekelijks organiseert voor inwoners en bezoekers van Ommen. Ook hij is sinds 1972 bestuurs- en commissielid van de Handelsvereniging Ommen. Hij is bij vrijwel alle acties die de HVO organiseert betrokken, ontvangt de standhouders en verricht hand- en spandiensten. De heer Bron is niet alleen tijdens evenementen te vinden in het centrum van Ommen; gedurende het hele jaar is hij aanwezig om ondernemers te helpen als dat nodig is. Daarnaast is hij chauffeur van het Flater Pret Orkest, in een oude Amerikaanse schoolbus rijdt hij de orkestleden naar optredens door het hele land.

  De heer Berjan ten Brinke begon in 1996 als bestuurslid van de Stichting Ommer Bissingh Evenementen. Hij maakte toen al – sinds 1987 – deel uit van het bestuur van de Handelsvereniging Ommen, eerst als algemeen bestuurslid, later werd hij secretaris en vervolgens penningmeester. Er is geen evenement in Ommen waar hij niet bij betrokken is. De heer Ten Brinke is naast zijn werkzaamheden in zijn eigen brood- en banketbakkerij ook al tien jaar lang praktijkopleider voor de vakopleiding Bakkerij en Patisserie van het Deltion College in Zwolle.

  De heer Douwe Bron en de heer Berjan ten Brinke worden voor hun vrijwillige inzet voor de samenleving beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.