boek van de week ragdoll

  Grimmig
  De situatie wordt nog grimmiger als de seriemoordenaar een lijst vrij geeft waarin hij nog een zestal namen noemt van mensen die hij ook gaat doden. Zes toekomstige slachtoffers met naam en toenaam, zelfs de datum waarop de moord plaats zal vinden vermeldt hij erbij. Fawkes en zijn assistenten Emily Baxter en Alex Edmunds staan voor de schier onmogelijke taak deze zes mensen tijdig op te sporen. Onder het immer kritische oog van de wereldpers en met de hete adem van hun superieuren in de nek, werkt het drietal dag en nacht. Het duurt lang voor ze zelfs maar een idee hebben wie de dader zou kunnen zijn, de uiteindelijke ontknoping is schokkender dan ze ooit hadden kunnen bevroeden.

  Wendingen
  Daniel Cole werkte als ambulanceverpleegkundige, ‘Ragdoll’ is zijn debuut. De roman past helemaal in de Britse traditie van spannende thrillers in een bijzondere setting. Zijn stijl van schrijven, de snelheid en de wendingen in het verhaal verklaren waarom dit boek in razend tempo de bestsellerlijsten heeft gehaald. Een thriller om in één adem uit te lezen, briljant geschreven, aldus collega schrijvers Peter Robinson en Lisa Hall.

  Het boek ‘Ragdoll’ is aanwezig in Bibliotheek Ommen. Door naar de catalogus te gaan en daar de titel van het boek in te typen kan het boek gereserveerd worden. Daarvoor dient men wel lid te zijn van de bibliotheek. Bel voor meer informatie: 0529-452158 of ga naar www.bibliotheekommen.nl

  Benieuwd naar meer boeken in de rubriek Boek van de Week ga dan naar http://www.boekvandeweek.blogspot.com/