Home / boek van de week icarus

boek van de week icarus

Niemand van het rechercheteam is er happig op de zaak op zich te nemen. Er zijn teveel verdachten, teveel benadeelden die Richter wel zouden willen wurgen, teveel publiciteit, kortom veel kopzorgen voor Benny Giesel en Vaughn Cupido van het ‘Valken’ team. Als Giesel het dan ook nog op een drinken zet en Cupido verliefd wordt op één van de verdachten, zijn de poppen helemaal aan het dansen. In een waas van alcohol probeert Giesel toch zijn verstand bij elkaar te houden en de zaak tot een goed einde te brengen.

Zuid Afrika
‘Icarus’ is de vijfde thriller van Deon Meyer met Benny Giesel in de hoofdrol. De Zuid Afrikaanse setting, de sympathieke en o zo menselijke Giesel, het spannende en uitstekend geschreven verhaal en het actuele plot maken dat je het boek in één adem uit wil lezen.

VakantiebiebApp
Deze superspannende thriller is één van de dertig titels die zijn opgenomen in VakantiebiebApp. Deze app is het zomercadeautje van de Bieb en voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent. De app is verkrijgbaar in de App Store en op Google Play. Heerlijk makkelijk op vakantie, je plaatst de boeken in de boekenkast en je kunt overal lezen ook zonder internet.

Het boek ‘ Icarus ’ is aanwezig in Bibliotheek Ommen. Door naar de catalogus te gaan en daar de titel van het boek in te typen kan het boek gereserveerd worden. Daarvoor dient men wel lid te zijn van de bibliotheek. Bel voor meer informatie: 0529-452158 of ga naar www.bibliotheekommen.nl.

Benieuwd naar meer boeken in de rubriek Boek van de Week ga dan naar http://www.boekvandeweek.blogspot.com/.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.