Home / blijf mobiel met de rollatorwandelingen in nieuwleusen

blijf mobiel met de rollatorwandelingen in nieuwleusen

Na afloop wordt even nagepraat in de ontmoetingsruimte van de Olmen onder het genot van een kopje koffie/thee (a € 1,00). Aan de wandeling zijn verder geen eigen bijdragen verbonden. Wandelen is niet alleen goed voor de lichamelijke gezondheid, het is ook altijd leuk en gezellig om samen met anderen een activiteit te ondernemen.

Heeft u belangstelling dan bent u van harte welkom, dinsdag 25 juli om 13.30 uur in de Olmen. Iedere dinsdagmiddag in de even weken zal een wandeling met de rollator georganiseerd worden. Aanmelden is wenselijk (tel.: 088-8508800 of mail: welzijndalfsen@landstede.nl) maar is niet strikt noodzakelijk.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.