blauwe bogen dagen feestje voor het hele gezin

  Op vrijdag 21 juli gaat de eerste Blauwe Bogen Dag in Dalfsen van start met als thema: Hobby en vrije tijd. Dan zal het Burgemeester van Bruggenplein volstromen met oldtimers voor de oldtimershow. De andere Blauwe Bogen Dagen zijn op: vrijdag 28 juli – Ambachten en streekproducten (en kleurt de straat zich met tractoren!), vrijdag 4 augustus – Kunst- en boekenmarkt en vrijdag 11 augustus – Fun en kids.

  “Vanwege de late vakantie in dit deel van Nederland, zijn misschien nog niet alle kinderen vrij van school. Toch hebben we al aanmeldingen binnen voor de eerste kinderrommelmarkt. Zij kunnen zich opgegeven bij Primera. We hopen op veel kleedjes want dan valt er veel rond te snuffelen. Dat is het leuke ervan: Je immers nooit wat je tegen gaat komen. Van vintage fashion tot unieke boeken of nooit eerder geproefde producten. Het aanbod blijft verrassend! En wie uitgekeken en uitgeshopt is, kan neerstrijken op een van de vele terrasjes in het gezellige centrum van Dalfsen. Ja, de Blauwe Bogen Dagen zijn al jaren een feestje voor het hele gezin!”

  De organisatie bestaat uit leden van Ondernemend Dalfsen die iedere Blauwe Bogen Dag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat aan de slag zijn om de braderie, rommelmarkt en andere activiteiten soepel te laten verlopen. En ze slaan al vroeg in het jaar de handen ineen om de dagen te vullen met een hoeveelheid entertainment, werken samen met organisatiebureau Apeldoorn 2000 om de markt te realiseren en dragen mee aan de kosten van het evenement. Ook zijn veel vrijwilligers nodig voor hand- en spandiensten.

  De Blauwe Bogen Dagen staan van 10.00 uur – 18.00 uur o.a. in het teken van streekgebonden-, oude ambachten-, of een hobby- en boekenmarkt. Maar de laatste Blauwe Bogen Dag op 11 augustus krijgt een extraatje: “Dit is een kinderdag en er komt een hele leuke clown, kinderen kunnen geschminkt worden, er zijn oud Hollandse kinderspelen, uiteraard springkussens en een piratenboot. En… we organiseren dan: Dalfsen got talent!”, zeggen de leden van de organisatie. “We hopen het publiek van deze Blauwe Bogen Dag de nieuwe generatie musici, goochelaars, operazangeressen, turners, hiphopdansers, klassieke ballerina’s enz. aan te bieden. Dalfsen got talent is bedoeld voor kinderen / jongeren tot en met 18 jaar. Ook kinderen van buiten Dalfsen mogen meedoen. Dus wil je de kans grijpen om jouw talent te showen: geef je dan op bij Brasserie de Zeven Deugden!”

  Meer informatie: contact@ondernemenddalfsen.nl
  Opgave Volwassen- en Kinderrommelmarkt: Primera, Prinsenstraat 5C Dalfsen, T. 0529 434 753.
  Opgave Dalfsen got talent: Brasserie VII Deugden, Prinsenstraat 2 of Kuima, De Vesting 23 Dalfsen, T. 0529 470 670.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.