Home / big band vechtdal college treedt op bij festival op de vecht

big band vechtdal college treedt op bij festival op de vecht

Alle leerlingen die een muziekinstrument bespelen, krijgen op het Vechtdal College Ommen de mogelijkheid om in de Big Band te spelen. Zo is een enthousiaste groep leerlingen ontstaan, die onder leiding van twee muziekdocenten regelmatig optreedt bij recepties en op basisscholen. Met hun optredens weet de Big Band steeds opnieuw hun publiek te raken door zowel het mooie repertoire als door het niveau waarop de muziek uitgevoerd wordt.

In samenwerking met ArtEZ Conservatorium in Zwolle is het Vechtdal College Ommen gestart met een vooropleiding conservatorium. Een prachtige kans voor leerlingen die overwegen na het behalen van hun diploma naar het conservatorium te gaan en een geweldige manier om talentontwikkeling te stimuleren.

Naast een optreden tijdens Festival op de Vecht treedt de Big Band ook op tijdens de Bissinghdag ‘Vechtdal viert de zomer’ op 12 juli.
De Kinderdag van Festival op de Vecht op 25 augustus begint met workshops voor kinderen van 7 – 12 jaar. De kinderen leren een lied of dans, of maken (een deel) van een decorstuk of kostuum. Na de generale repetitie worden alle kinderen geschminkt en mogen ’s avonds allemaal als echte musicalsterren meedoen met de musical ‘Bultje gaat naar de Maan’, uitgevoerd door de musicalcast van de Beerze Bulten. Voorafgaand aan de musical treedt de Vechtdal College Big Band op.

De Bultje musical en het optreden van de Big Band vinden plaats op het grote, overdekte, drijvende podium op de Vecht, naast de Vechtbrug.
Kijk voor aanmelden workshops, informatie, aanvangstijden en kaartverkoop op www.festivalopdevecht.nl

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.