Home / betsy ramerman nieuwe lijsttrekker cda dalfsen

betsy ramerman nieuwe lijsttrekker cda dalfsen

Bestuursvoorzitter Paul Slot: “Betsy is een betrokken Lemelervelder en sinds 2014 raadslid voor het CDA Dalfsen. Daarnaast heeft zij managementervaring op financieel/economisch gebied en is actief in het verenigingsleven. Met haar enthousiasme, gedrevenheid en inhoudelijke kennis wat ons betreft het gezicht van CDA Dalfsen” .

“CDA is er voor alle leeftijden en alle doelgroepen, we moeten het ‘Samen’ doen. De Gemeente heeft daarbij een faciliterende rol. Maar de inwoners zijn aan zet, mogen participeren en hun rol pakken. We moeten ervoor zorgen dat de kernen in de Gemeente Dalfsen vitaal blijven zodat we voldoende te bieden hebben voor alle leeftijden” aldus Betsy Ramerman.

Betsy Ramerman vervolgt: “Samen zorgen voor de ouderen en de zwakkeren. Samen zorgen voor een goed ondernemersklimaat (zondagsopenstelling is daar een vraagstuk bij). Samen zorgen voor een goede bereikbaarheid van de kernen. Samen zorgen voor voldoende vermaak en uitdagingen voor de jeugd. Dit zijn thema’s die voor mij en het CDA belangrijk zijn” .

“Na de zomervakantie gaan we daarover met de inwoners in gesprek” aldus Paul Slot, “om zo ook samen toe te werken naar een nog mooier Dalfsen”. De leden van CDA Dalfsen mogen op de Algemene Ledenvergadering in het najaar hun mening geven over de beoogde nieuwe lijsttrekker.

Lees ook

MS collecteweek

DALFSEN – Van 28 juni t/m 3 juli 2021 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.