Home / avond voor aanbieders van cultuurprojecten voor jeugd in gemeente dalfsen

avond voor aanbieders van cultuurprojecten voor jeugd in gemeente dalfsen

Aanwezigen kunnen die avond luisteren naar interessante presentaties, het gesprek aangaan met cultuurcoördinatoren, cultuuraanbieders en medewerkers van de gemeente over communicatie, didactiek en subsidiemogelijkheden.

In Beeld wil het culturele veld met het aanbod voor de jeugd in Dalfsen zichtbaar maken. In theater De Stoomfabriek is er op 7 september van 19.00 uur tot 22.15 uur volop gelegenheid voor aanbieders van culturele projecten om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Culturele organisaties en instellingen, amateurkunstverenigingen of individuele aanbieders van culturele activiteiten voor de jeugd zijn van harte welkom op de avond.

Muziekvereniging Polyhymnia en de Heilig Hart School uit Lemelerveld leggen tijdens de avond uit hoe zij tot een succesvolle samenwerking zijn gekomen. Daarna is er tijdens drie roulerende dialoogtafels aandacht voor communicatie over cultuurprojecten, subsidiemogelijkheden en didactiek. Lokale cultuuraanbieders delen hun succesfactoren met de aanwezigen tijdens deze sessies en SMON luistert de bijeenkomst op met verfrissende energizers. Ook het Jeugd Cultuurfonds is aanwezig om uitleg te geven over hun werkwijze.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan t/m donderdag 24 augustus 2017, door een mail te sturen naar milou@comceptcommunicatie.nl
Vanwege de grote belangstelling die verwacht wordt, is snelle aanmelding aan te bevelen. Aan organisaties en verenigingen wordt gevraagd om met maximaal twee personen te komen.

Lees ook

Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen dankbaar voor giften

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De Voedselbank is blij verrast door alle steun de laatste tijd. “We hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.