Home / atleten uit ommen laten zich zien in de lutte en stadskanaal

atleten uit ommen laten zich zien in de lutte en stadskanaal

In De Lutte werd zaterdag de sterk bezette “Dorpsloop de Lutte” gehouden. ACO Van Elderen was goed vertegenwoordigd met acht atleten op de diverse afstanden, van wie er drie een podiumplaats scoorden.

Op de 5000m werd door de ACO’ers goed gescoord. Bij de heren finishte Nick Marsman als 2e in een snelle tijd 15.56. Bij de M50 pakte ook Rene v.Weezep het zilver in een 19.35. Jolanda Dijk kon mee met de kopgroep en finishte als 5e in een 20.49. Baanatlete Yvonne Meijer scoorde bij de “Vrouwen-35” het goud , zij passeerde de finish in een rappe 19.16.

Stadskanaal
Ook werd afgelopen weekend het NNK-meerkamp (Noord-Nederlandse-Kampioenschappen) voor AB-junioren gehouden bij Jahn-2 te Stadskanaal. Junioren-B Suzan Ruitenberg en Amerins Ypma waren de ACO-vertegenwoordigers.

Suzan scoorde over haar zevenkamp 2711 punten, waarmee zij een prima 6e plaats behaalde. Op haar speerwerpen scoorde zij een PR van 21.52m en bij de 800m finishte zij, ook een PR, in 2.40.14. Amerins pakte een nette 4e plaats met een clubrecord op haar totaalscore van 3374 punten. Ze behaalde drie PR’s op haar loopnummers: 100m horden in 18.78, 200m in 29.83 en de 800m in 2.41.57.

Lees ook

Lijsttrekkers D66 voor Dalfsen, Ommen en Hardenberg bekend

DALFSEN/OMMEN – De leden van D66 hebben voor de drie gemeentes in het Vechtdal de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.