arcabo nieuwleusen doneert drie goede doelen

  V.l.n.r Diny Laarman (Hospice ’t huis De Pastorie), Marieke Postema (Hospice ’t huis De Pastorie), Frank Schutte (Hospice ’t huis De Pastorie), Marrita Paters (Hersenstichting), Bertus ten Kate (ARCABO), Aliet Tempelman (Hartstichting), Willem van Iperen (Hartstichting) 

  “Afgelopen juni hebben wij dit samen met onze klanten, dealers en het personeel gevierd. Aan het jubileum had ARCABO drie verschillende goede doelen gekoppeld; Hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen, de Hersenstichting en de Hartstichting”. ARCABO is verheugd om mee te delen dat de genodigden vele giften hebben gedoneerd op een speciaal daarvoor geopende rekening. Het totaal gedoneerde bedrag bedroeg 9.000 euro. “En hier zijn wij natuurlijk heel trots op, voor elk doel schenken wij 3.000 euro.”

  Al sinds 1997 bouwt ARCABO naar klant specifieke wens. Van ontwerp tot oplevering, het gehele bouwproces in eigen hand. Naast verkoop aan particuliere- en zakelijke klanten ligt ook steeds meer de zwaartekracht bij advies. Voor de particulier kan dit in de showroom plaatsvinden die drie jaar geleden toegevoegd is op het industrieterrein aan de Rollecate in Nieuwleusen. Met meer dan 20 showmodellen kan men zich volledig oriënteren op de wensen en eisen die gesteld worden aan een hedendaags chalet.

  Foto: Marcel van Saltbommel

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.