appartementencomplex vechtoever bereikt hoogste punt

  Makelaar Dijkstra is enthousiast: “De appartementen waren heel snel verkocht. Voordat de woningen online stonden, waren er al 16 van de 25 weg. In principe komt 80 procent van de kopers uit de directe omgeving van Ommen. Er zijn er maar een paar echt van buiten Ommen. Bijzonder was, dat de mensen in het voortraject inspraak hadden, bijvoorbeeld over het eventueel verplaatsen van muren. Zodat er maatwerk geleverd kon worden. Dat zie je niet zo vaak bij appartementen. Het is de bedoeling dat ze na 295 werkbare dagen opgeleverd worden. Dat is in het tweede kwartaal van 2018. Voor de tweede fase die daarna komt, kan men zich al inschrijven.”

  Riekje en Peter Rietveld hielden al langer de eventuele nieuwbouw op de Vechtoever in de gaten. “Zo’n tien jaar geleden, toen er al sprake van was, zeiden we: ‘Als die droom uitkomt voor ons, dan gaan we er voor. Dat is gelukt. Ons eigen huis was in no time verkocht. We wonen nu tijdelijk ergens anders. Aan de voorkant van ons appartement hebben we straks de rust en aan de achterkant het gezellige gedruis en de reuring. Het wordt heel mooi. Alles is gelijkvloers. We hebben een groot balkon vóór en een kleiner balkon aan de zijkant, wanneer we even in de schaduw willen zitten. Iedere week maken we een foto van de bouw. Geweldig.”

  Freek en Hennie Lans uit Lemelerveld zijn ook blij met hun toekomstige nieuwe huis. Ze kozen voor dit appartement, omdat het toekomstbestendig gebouwd wordt en ze op hun huidige plek te weinig tijd hadden voor de tuin. Dat probleem is hiermee opgelost. Freek werkt daarnaast ook in Ommen. Ook Dinand en Alida Martens zijn opgetogen. “We wilden om gezondheidsredenen dichter bij Ommen gaan wonen. Hier zijn we heel blij mee!”

  Bouw en oplevering
  Omstreeks mei 2018 worden de drie gebouwen op de Vechtoever (fase 1) opgeleverd. Daarna wordt er begonnen met de tweede en laatste fase. Dat ruime complex met appartementen en penthouses komt ten westen van de drie eerste gebouwen te staan. Belangstellenden kunnen zich alvast inschrijven via www.hanzestad-ommen.nl (Makelaardij Sallands Goed).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.