Home / albert heijn dalfsen steunt samenloop voor hoop

albert heijn dalfsen steunt samenloop voor hoop

En dat is nog niet alles, ze komen binnenkort ook nog met speciale acties in de winkel waarvan (een deel van) de opbrengst ten goede komt aan de SamenLoop. Bovendien dragen zij KWF Kankerbestyrijding een warm hart toe door ook 24 uur mee te lopen met een team van medewerkers. Zaterdagmiddag overhandigde Albert Huisjes in de winkel symbolisch een aantal flesjes water aan vicevoorzitter Willem van Leussen.

“Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom steun ik graag dit mooie initiatief voor het KWF”, vertelde Albert Huisjes van Albert Heijn Dalfsen zaterdagmiddag. Toen hij een aantal maanden geleden een artikel in de krant las over de SamenLoop, was Huisjes een van de eerste die zijn steun toegezegde. In de kantine hangt ook een lijst waarop zijn medewerkers kunnen intekenen voor het AH-team. “De betrokkenheid is groot onder de medewerkers, dus een team van Albert Heijn Dalfsen gaat er zeker komen”, aldus Albert Huisjes.

www.samenloopvoorhoop.nl/dalfsen
Volg de SamenLoop op facebook: SLVHDalfsen

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.