zorgthuis saxenburgh groep beter zichtbaar in de wijk

  ZorgThuis was aanvankelijk gehuisvest in de polikliniek Ommen in het nieuwe Oldenhaghen. Het nieuwe kantoor van ZorgThuis heeft nu een eigen ingang bij Zorgcentrum Oldenhaghen. De gedachte is dat buurtbewoners de zorgverleners makkelijker kunnen vinden.

  “Voor ZorgThuis is het belangrijk om gezien te worden, de drempel is lager en mensen lopen makkelijker binnen met vragen en voor advies,” aldus Carien Knook, wijkverpleegkundige i.o. van de Saxenburgh Groep. De wijkverpleegkundige van ZorgThuis geeft advies op het gebied van zorg en welzijn, verwijst mensen door naar instanties en biedt een luisterend oor. De thuiszorgmedewerkers bieden ondersteuning bij de persoonlijke verzorging en verpleging, zoals hulp bij het wassen en aankleden, wondverzorging, huishoudelijke hulp of personenalarmering.

  Voor het gebruiken van een warme maaltijd kunnen wijkbewoners terecht in het Wijksteunpunt Oldenhaghen. ZorgThuis van de Saxenburgh Groep richt zich vooral op mensen die in de nabijheid van een zorgcentrum van de Saxenburgh Groep wonen.“Kom gerust bij ons langs”, nodigt Carien Knook uit. “Wij zoeken altijd samen met de cliënt naar een passende oplossing voor de zorgvraag.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.