zomerinfo van de bibliotheek ommen

  Vanaf 1 juli wordt in beide vestigingen automatisch een extra lange uitleentermijn van zes weken gegeven. Deze automatische service loopt tot maandag 14 augustus. Vanaf die datum kan alleen via de klantenservice een extra lange termijn verkregen worden.

  Boekverkoop
  Vanaf 1 juli tot 1 september is er boekverkoop in de Bibliotheek Ommen. De collectie van de Bibliotheek wordt voortdurende vernieuwd. Dat betekent dat verouderde, weinig gelezen of stukgelezen exemplaren het veld moeten ruimen. De prijs is deze keer slechts € 0,50 per boek. Sla uw slag en haal voor een klein bedrag een berg boeken in huis.

  Boekstartcafé
  In de zomer is er geen Boekstartcafé. Op woensdag 13 september gaat het nieuwe seizoen van start.

  Tabletcafé
  Het Tabletcafé vindt gewoon doorgang, elke derde donderdag van de maand. Hier kunt u met al uw problemen en vragen wat betreft de tablet terecht.

  Taalpunt
  Het Taalpunt is van 24 juli tot en met 24 augustus gesloten.

  Vakantiebieb-app
  Van 1 juni tot 1 september is de app Vakantiebieb weer in de lucht. Gratis e-books lezen, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Ga naar https://www.vakantiebieb.nl/ voor meer info en om de app te downloaden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.