Home / zomeractiviteiten in de bibliotheken in hardenberg

zomeractiviteiten in de bibliotheken in hardenberg

Als aftrap en ter inspiratie worden er een aantal workshops georganiseerd, zowel voor jeugd als voor volwassenen. Deelname aan de wedstrijd staat open voor iedereen of u/jij nu wel of niet deelneemt aan de workshops.

Schilderworkshop: Zaterdag 10 juni a.s. verzorgt Mijnske Veldhuijzen van Mourik van Atelier De Potstal een natuurschilderles in het Vechtpark in Hardenberg. “Flamingo in het Vechtpark”: er is onlangs een flamingo gesignaleerd in het Vechtpark. Dat is al heel bijzonder, maar daarnaast zijn er tal van andere watervogels te spotten in dit prachtige stukje natuur. Tijdstip: 10.00 – 15.00 uur. Ontvangst in de bibliotheek in het LOC+ in Hardenberg. Maximaal 10 personen kunnen deelnemen, leeftijd vanaf 18 jaar. Kosten: €20,-, inclusief materialen . Zelf meenemen: stoeltje, eventueel veldezel, lege jampot, flesje kraanwater en een klein doekje.

Schrijfworkshop: schrijfster Thérèse Major geeft een aantal workshops in Hardenberg, maar ook in Dedemsvaart:
– 14 juni: 14.00-15.00 uur workshop “gedichten maken” voor kinderen vanaf 10 jaar in Bibliotheek Hardenberg
– 22 juni: 19.30-21.00 uur workshop “kort verhaal schrijven” voor volwassenen in Bibliotheek Hardenberg
– 28 juni: 19.30-21.00 uur workshop “kort verhaal schrijven” voor volwassenen in Bibliotheek Dedemsvaart
– 5 juli: 14.00 – 15.00 uur workshop “gedichten maken” voor kinderen vanaf 10 jaar, in Bibliotheek Dedemsvaart

Alle inzendingen worden na 1 september beoordeeld en zullen worden gebundeld in een boekwerkje. Voor de mooiste werken zijn er leuke prijzen beschikbaar. Opgeven kan via info@bibliotheekhardenberg.nl of bij de deelnemende vestigingen.

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.