Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Reacties met vermelding van archiefnummer BR0103 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 gelijk tegen VSCO’61 ASC’62 speelde in de derde bekerronde tegen VSCO’61 in Oosterwolde met …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Bertus en Hennie Kappert voor de informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 7 juni 2017). Betreft de trouwfoto van GerritJan Kappert uit Oudleusen en Alie Vos uit Lutten. De foto is gemaakt in Hardenberg. Ze zijn getrouwd in het gemeentehuis van Hardenberg en de kerk in Lutten op 30-7-1965. GerritJan Kappert is reeds overleden.

Rectificatie: Bij de oplossing van het voorlaatste zoekplaatje (Ommer Nieuws 24 mei 2017) moet de datum van overlijden van Herman Schuurhuis 11 augustus 2004 zijn (i.p.v. 11 augustus 2014).

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0023, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 gelijk tegen VSCO’61 ASC’62 speelde in de derde bekerronde tegen VSCO’61 in Oosterwolde met …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan Seine Schuurhuis voor de informatie over het bruidspaar van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 24 mei 2017). De trouwfoto is van Hermannes (Herman) Schuurhuis en Jennigje (Jenny) van der Veen. Het huwelijk is gesloten op 9 juli 1965 om 13.30 in het gemeentehuis te Ommen. Kerkelijk huwelijk in Geref. Ver. Gebouw ‘d Olde Wheeme’, den Lagen Oordt 11 eveneens in Ommen. In 1981 is het huwelijk ontbonden. Op 11 augustus 2014 is Herman Schuurhuis – mijn oudste broer – overleden. 65 jaar oud.

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0013, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 gelijk tegen VSCO’61 ASC’62 speelde in de derde bekerronde tegen VSCO’61 in Oosterwolde met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.