waardevolle leefbaarheidsideeen tijdens de dag van het buurtgeluk

  Verschillende leefbaarheidsideeën
  In Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug, Hardenberg, Lemelerveld en Beerzerveld werden waardevolle gesprekken tussen huurders en wijkconsulenten van De Veste gevoerd. Mensen kwamen met vragen over Buurtgeluk en ook om concrete leefbaarheidsideeën te bespreken. Zoals bankjes om het ontmoeten te bevorderen, speelveldjes voor kinderen, een gemeenschappelijke moes- en een bloementuin. Ook werd er gesproken over een veranda of overkapping in de binnentuin van een seniorencomplex. Stuk voor stuk mooie initiatieven die in de toekomst meer vorm gaan krijgen.

  Buurtgeluk, een blijvend leefbaarheidsfonds
  De dag van het Buurtgeluk werd georganiseerd als aftrap van Buurtgeluk, het nieuwe leefbaarheidsfonds van De Veste. Met Buurtgeluk wil De Veste haar huurders stimuleren om samen met buren ideeën te bedenken die duurzaam bijdragen aan de leefbaarheid in hun wijk. Buurtgeluk is een blijvend leefbaarheidsfonds. Initiatieven kunnen het gehele jaar via de website van de woningcorporatie ingediend worden op www.veste.nl/buurtgeluk.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.