Home / visie and lef versterken ondernemersklimaat dalfsen

visie and lef versterken ondernemersklimaat dalfsen

“Alle ondernemers uit de gemeente Dalfsen zijn uitgenodigd voor de bedrijvencontactavond, die in de vorm van een symposium op maandagavond 10 juli wordt gehouden in Trefkoele+”, laat de organisatie weten. Deze inspirerende avond wordt georganiseerd door enkele leden van ZP Dalfsen, i.s.m. gemeente Dalfsen. Marieke Janus, Wilma Nijboer en Frank Hogenkamp zijn enthousiast en vertellen: “Deze aftrap naar de zomervakantie geeft iedere ondernemer nieuwe ideeën, waardoor je geïnspireerd de zomer in gaat. Het wordt een informele avond waar je zo vanuit je werk, gewoon op slippers, naar binnen kunt lopen. Voor een avondmaaltijd wordt gezorgd en er zijn geen kosten aan verbonden. Hoe mooi kan je het hebben!”

Maar daar blijft het niet bij, want de organisatie, waarin ook Leontien Hommels en Paulien Tempelman meewerken, heeft meer verrassingen in petto: Na het buffet zal Ruud Veltenaar de aanwezigen inspireren. Ook houden drie lokale ondernemers, Marianne Maat van By Mölle, Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven en Raymon Koggel van Timberprint een verrassende presentatie met een link naar ‘Visie en Lef’!”

De drie leden van de organisatie leggen uit dat spreker Ruud Veltenaar (http://www.ruudveltenaar.nl/) op een interactieve manier in zal gaan op visie, leiderschap en ondernemerschap en de veranderingen die zich daarin voordoen. Er zijn ondernemers die zich laten leiden door de waan van de dag, terwijl de context verandert. Er liggen grote uitdagingen en de kunst voor ondernemers is om daarin mee te veranderen. Ruud Veltenaar is veelgevraagd spreker, trendwatcher en als hoogleraar leiderschap en innovatie verbonden aan de London Business School.

Mede dankzij een bijdrage vanuit de Provincie Overijssel en OP Oost en EU wordt dit event mogelijk gemaakt. De organisatie vindt het fijn dat zij op de hoogte is van het aantal gasten. Dus wordt iedere ondernemer die deze avond wil bijwonen, gevraagd zich opgeven via mail: contact@zpdalfsen.nl, onder vermelding van: Opgave 10 juli Ondernemerssymposium/bedrijvencontactavond Visie & Lef. De organisatie hoopt op veel aanmeldingen: “Dalfsen heeft een goed ondernemersklimaat en we hopen dit samen te versterken!”

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.