uitvaartverzorging hendrie arnold heeft nieuwe rouwauto

    Vele bezoekers werden door verschillende organisaties en bedrijven op de hoogte gebracht over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied voor een uitvaart. Ook de nieuwe rouwauto werd goed bekeken en heel mooi gevonden. Voor de vele bezoekers werd live muziek gespeeld door Moniek en Mirjam Timmer, piano en panfluit. Ook aan natuurbegraven werd ruimschoots aandacht aanbesteed. Zo werd een natuurkist met mos en boomschors gepresenteerd.

    Tijdens de voorbereiding in De Overkant is door iemand een versteend hout, een monumentje, meegenomen. Hij of zij die het nu thuis heeft staan, kan daar niet veel mee. Uitvaartverzorging Hendrie Arnold zou graag in contact komen met de persoon die het thuis heeft staan. Dus als u een versteend hout wordt aangeboden of als weet waar het is, neem dan contact op met Uitvaartverzorging Hendrie Arnold. Het monument kan dan weer worden terugbezorgd naar de rechtmatige eigenaar.

    Het was verder zeer informatieve dag, waar zeker een vervolg op zal komen.