Home / tweede maatschappelijke beursvloer gemeente dalfsen in herfst

tweede maatschappelijke beursvloer gemeente dalfsen in herfst

Bedrijven en vrijwilligersorganisaties wisselen op de Maatschappelijke Beursvloer in een ongedwongen, dynamische sfeer onderling diensten en goederen uit. Ondernemers tonen zo hun maatschappelijke betrokkenheid en vrijwilligersorganisaties krijgen de hulp in menskracht, kennis en middelen die ze nodig hebben op basis van wederkerigheid. Op de Maatschappelijk Beursvloer wordt niet gehandeld met geld en deelname is geheel gratis.

Er hoeft ook geen stand opgebouwd te worden. Het principe van de Beursvloer is simpel maar doeltreffend. Maatschappelijke organisaties en bedrijven krijgen anderhalf uur de tijd om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen en te kijken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Dit alles op basis van wederkerigheid en met gesloten beurs. Want op de Beursvloer wordt niet betaald met geld, maar met tijd en aandacht.

Tijdens de eerste Beursvloer in de gemeente Dalfsen werden 64 matches gesloten met een totale waarde van 25.000 euro. Dat was een geweldig resultaat voor een eerste keer. Dat resultaat wil de organisatie natuurlijk graag evenaren maar nog liever overtreffen. Twee van de matches die op de eerste beursvloer gesloten zijn, zullen tijdens de tweede editie uitgevoerd worden. De organisatie van de beursvloer heeft met Salonorkest Spoom en met Zanggroep Zanglust een deal gesloten dat zij bij de volgende beursvloer de muzikale omlijsting bij de opening zullen verzorgen. Voor zowel het orkest als de zanggroep een mooie gelegenheid om zich aan een breed publiek te presenteren.

Maatschappelijke organisaties, verenigingen en bedrijven kunnen binnenkort de uitnodiging in de mail verwachten. De matches die vorig jaar zijn gemaakt, kunnen nog ingezien worden op de www.beursvloerdalfsen.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de beursvloer en kunt u zich aanmelden voor de tweede editie op 25 oktober. Ook bij het Vrijwilligerspunt Dalfsen kunt u terecht voor meer informatie. Kijk op www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl of bel 06-39345740.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.