Home / toch nog normaal tijdens stone rock festival in dalfsen

toch nog normaal tijdens stone rock festival in dalfsen

De band Normaal is gestopt met het jaarlijks optreden in Dalfsen. De band Knapp’n Normaal wil het leed onder de lokale bewoners verzachten door oerhollands te komen rocken in de regio. Knapp’n Normaal zal 8 juli optreden in Jack’s Rock Shack. De band bestaat uit vier mannen en spelen geheel in stijl de nummers van Normaal. Ze zijn nog maar net begonnen en beklimmen deze zomer al verschillende podia, waaronder die van Stone Rock Festival.

Eerder maakte Stone Rock Festival namen als Guano Apes, Paceshifters, Green Lizard, The Graveltones, The Road Home, Bartek, Smile and Burn, Tony Clifton, The Guru Guru, Great Profile, Rectum Raiders, Rebel Radio en Mr. Skolnick bekend. Stone Rock Festival is in 2011 opgericht en gaat in 2017 haar zevende editie tegemoet.

Website: www.stonerock.nl Datum: zaterdag 8 juli 2017 (13:30 – 01:00) Locatie: Stationsweg 4, Dalfsen
Tickets: www.stonerock.nl/tickets
Fotograaf: Johan Bokma.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.