tip van energieloket salland met carpoolen bespaar je het meest

  Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

  In het artikel van vorige week (zie in het dossier waarin dit artikel staat) beschreven we hoe je behoorlijk – wel tot tien procent – brandstof kunt besparen door anders te rijden.

  Samen rijden
  Carpoolen, samen rijden, bespaart eigenlijk nog wel de meeste benzine 😉 Gewoon met je collega naar het werk. Overal zijn carpoolplaatsen aangelegd om elkaar te treffen en die staan ook best lekker vol. Maar als je in de auto’s kijkt die ’s morgens naar het werk gaan en ’s middags weer terug, dan zit daar toch meestal een enkel persoon in.

  Ken je niet iemand met wie je samen zou kunnen rijden? Hier hebben we wat apps die je verder kunnen helpen.
  We hebben er vijf voor je gevonden. Je kunt ze hierna aanklikken: Een, twee, drie, vier en vijf.

  Gratis energiescan
  Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

  De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

  De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

  Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
  energieloketsalland@gmail.com
  06-82119122

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.