Home / tekenen en schilderen voor kinderen

tekenen en schilderen voor kinderen

Wat doe je bij de cursus Tekenen en Schilderen? Lekker bezig zijn en jezelf verrassen met wat je kunt maken. Er wordt met verschillende materialen gewerkt zoals houtskool, potlood, krijt, acrylverf et cetera. Ook wordt gekeken naar werk van beroemde kunstenaars en leer je zelf ook te kijken als een kunstenaar. Licht en schaduw, grote lijnen en détail, werkelijkheid of fantasie; in de kunst kan alles.

Het betreft een serie van vier lessen voor kinderen van 8-12 jaar onder leiding van Ellen Brouwer in De Kunst Keuken. De lessen op woensdag zijn op 14, 21, 28 juni en 5 juli van 14.30 tot 16:00 uur. De lessen op vrijdag zijn op 16, 23, 30 juni en 7 juli van 15.30 tot 17.00 uur. De kosten zijn 30 euro per vier lessen. Geef je op vóór 10 juni.

creatieveontwikkeling@kpnmail.nl 
www.facebook.com/kunstkeuken/ Ellen Brouwer T: 06 2887 1326

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.