team dalfsen voor als naar de top van de mont ventoux

  Ook dit jaar was het prachtig weer op de Mont Ventoux. Onderaan de berg was het maar liefst 29 graden. Dat maakte de beklimmingen er niet lichter op. Veel deelnemers hadden last van de warmte. Toch slaagden alle leden van het Team Dalfsen erin de berg te beklimmen. Karin Fokkert ging de 21 kilometer lange route naar de top wandelend naar boven. Marcel Bijlinga, John Huzen en Frederik Bos gingen drie keer op één dag de berg op. Zij kregen daarmee de titel: malloot van de Kale Berg. Merle Huzen, Bernard Bos en Aart Hooijmeijer gingen twee keer naar de top. Dit leverde hen de titel: meester van de Kale Berg op.

  Paul Stokman (28) was met de wensambulance naar Zuid-Frankrijk gekomen. Hij was daar samen met zijn vrouw Wendy , familie en vrienden. Samen met leden van het Team Dalfsen werd Paul op een brancard over de finish op de top van de Mont Ventoux gereden. Zijn naam stond op de rug van het Team Dalfsen, evenals de naam van Erna Huzen. Zij was in 2012 mede-initiatiefneemster van het Team Dalfsen, helaas overleed zij in augustus 2016.

  In totaal bracht deze editie meer dan 500.000 euro op. Het Team Dalfsen zorgde voor iets meer dan 20.000 euro, opgebracht door persoonlijke sponsoring en diverse succesvolle activiteiten als de Nieuwjaarsduik en de Vechtdal Landgoederen Loop.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.