svo ommen is op zoek naar enthousiaste verkeersregelaars

  Lijkt het je leuk om ook als verkeersregelaar mee te doen in deze pool, meld je dan aan via www.verkeersregelaarsommen.nl. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een intake, krijg je uitleg over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden die je als verkeersregelaar hebt. Als je je voor 25 juni opgeeft kan je mogelijk nog meedoen aan de training die door de politie aan de verkeersregelaars wordt gegeven.

  Volgens de voorzitter van de Stichting Jan Bouwhuis, zijn de verkeersregelaars enthousiaste mensen die graag wat voor de gemeenschap over hebben en er plezier in hebben om af en toe tijdens een evenement het verkeer in goede banen wil leiden. De inzetten gaan altijd in overleg met de politie en we zijn in staat om de organisatoren van een evenement van deskundig verkeersadvies te dienen.

  Overigens kunnen organisatoren van evenementen die volgens de Gemeentelijke vergunning verkeersregelaars moeten inzetten ook via bovenvermelde site ook met ons in contact komen.

  Meld je dus zo snel mogelijk aan dan kan je deze zomer nog meedoen met al die mooie en boeiende evenementen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.