Home / succesvol concours de heideruiters

succesvol concours de heideruiters

Honderden combinaties van paard of pony en ruiter/amazone wisten zowel bij de dressuur als bij het springen uitstekend te presteren. Ook het publiek kwam in groten getale af op het concours, het gezellige terras was beide dagen goed gevuld met toeschouwers die genoten van de prestaties van de deelnemers.

De afsluitende finale bij het springen om de Von Martels Grand Prix werd een spannende strijd tussen de tien beste combinaties van het B en L springen, de spanning was te snijden en het enthousiaste publiek leefde volop mee met de uitdagingen van de deelnemers om de snelste tijd te noteren. De overwinning en het geldbedrag van 300 euro gingen uiteindelijk naar Sabien Journee uit Dalfsen met haar paard Chanel J (Timeless)

De deelnemers maar ook de vele vrijwilligers van de Heideruiters kijken terug op twee prachtig dagen paardensport in Dalfsen.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.