Home / stichting still ontvangt gift namens ronde tafel 79

stichting still ontvangt gift namens ronde tafel 79

Rond 20:30 uur was het voorzitter Robert Kuiper die namens Ronde Tafel 79 een cheque ter waarde van € 3.095,– mocht overhandigen aan Melanie Plaggenmarsch van Stichting Still fotografie. De stichting verzorgt in de kwetsbare en kostbare uren van het korte leven of na de geboorte van het levenloze kindje voor foto’s voor de ouder(s) met hun zoon of dochter. Met respect voor en rust in deze overweldigende situatie, wordt een fotoreportage gemaakt die de liefde voor het kleine mensje vastleggen en haar of hem een gezicht geven.

De avond werd een prachtig samenspel, waarbij eigenaren Willy Huisken en Chiel de Groot hadden gezorgd voor een prachtige ambiance. De Ronde Tafel 79 verzorgde de kaarten en de gasten en sponsoren hebben gezorgd voor het daadwerkelijk “genieten aan de Vecht”.
Voorzitter Robert Kuiper geeft aan dat Ronde Tafel 79 tweemaal per jaar een feest organiseert, waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar was het de eerste keer dat we het via deze locatie en het thema “genieten aan de Vecht” hebben georganiseerd, maar we hebben waarschijnlijk wel de juiste snaar geraakt.

Amused Food & Wine had de aankleding uitstekend verzorgd en wij konden de kaarten verkopen, maar het zijn echt onze gasten en sponsoren geweest, die dit feest tot een topavond hebben gemaakt, aldus Kuiper. Zijn mede-organiserend lid Wilfred Lenters voegt daaraan toe; we hebben op de avond zelf alweer kaarten verkocht voor volgend jaar, want een nieuwe traditie is geboren. Het is echt gaaf om dit te organiseren en op deze manier bij te kunnen dragen aan het goede doel.

De avond sloot af om circa 23:30 uur en de gasten werden namens de leden van de Ronde Tafel 79 en Stichting Still nogmaals bedankt voor hun komst en bijdrage aan deze avond en het goede doel.

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.