sportrijk en crossfit ommen trainen nederlandse kampioenen

  Zo heeft Iris Scholten na een intensieve training bij CrossFit Ommen (zusje van Sportrijk) meegedaan aan de DRC open Powerlifting in Tilburg. Daarbij is Iris als 27 jarige in de klasse van 57 kg, maar liefst 1e geworden met het uitvoeren van Bench Presses, PowerLiften en Squaten.

  Daarnaast heeft Roel Gaasbeek, oud eigenaar van Sportrijk, op 73 jarige leeftijd meegedaan met de NK Atletiek Masters 70+. Roel is 5e geworden op de 1500 meter en de 100 meter hardlopen. Als vierde geëindigd op de 200 meter en als 3e geëindigd op de 400 meter hardlopen.

  Door op de juiste manier te worden getraind en met de juiste tools is het dus mogelijk om een doel te bereiken die je jezelf hebt opgelegd. Sportrijk en CrossFit Ommen hebben na jarenlange ervaring in de sportwereld veel kennis in huis om te kijken hoe je doel behaalt kan worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.