Home / spectaculaire teensnight ommen staat weer gepland

spectaculaire teensnight ommen staat weer gepland

“We zijn niet te stoppen!”, vertelt Nathanael van der Laak (15jr) enthousiast. “Toen we de eerste TeensNight hielden vorig jaar oktober wisten we wel dat het geen eendagsvlieg zou zijn. Maar dat we nu alweer voor de derde keer terugkomen is wel heel gaaf.”

Met de TeensNight maken de tieners duidelijk dat God, Jezus en geloven nog steeds van deze tijd is. “Veel mensen en zeker tieners lopen met het idee dat God niet reëel is, niet van deze tijd. En dat geloven synoniem is voor een saai leven”, zegt Martijn van der Laak, eindverantwoordelijke van de TeensNight. “Tuurlijk, er zijn grenzen aan wat oké is voor God. Maar die zijn er in alle relaties. Het mooie aan de grenzen van God is dat deze altijd gebaseerd zijn op liefde en wat het beste is voor jou en mij.” Het thema voor deze avond “Beloved” lijkt wel wat te hebben met de liefde. “Dat klopt!”, aldus Nathan Horsman (16jr). “Maar geen zoetsappig gedoe hoor. Waar het thema wel over gaat kom je achter tijdens de avond zelf.”

Zoals altijd hebben de tieners weer gezorgd voor een stevig programma, met veel muziek en ontspanning. “Dit keer hebben we voor het eerst een andere band”, vertelt Ilse Kelder (16jr). “Sietske Brink (van o.a. EO BEAM band) gaat een jaar op reis en dus moesten we op zoek naar een andere band.” Voor deze TeensNight komen de winnaars van de EO-verkiezing ‘beste kerkband van Nederland’ spelen. “Breakfree komt naar Ommen, stiekem wel een beetje trots op!”, aldus Ilse. En als kers op de taart hebben de tieners DJ Roberto Rosso geboekt om de avond af te sluiten met een gastoptreden. “Ja, daar moet je van houden”, zegt Nathanael. “En dat doen wij zeker wel!”

Belangrijk onderdeel bij het organiseren van de TeensNight zijn de sponsors. “Tuurlijk kost een avond als deze geld”, legt Robert van Veen uit. Op de website wordt gesproken over de vrienden van. “We hebben een kleine kern van sponsors; de vrienden van TeensNight. Dit zijn mensen, bedrijven en particulieren die betrokken zijn bij de TeensNight, willen investeren in de jeugd en deze avonden ondersteunen. Nieuwe vrienden zijn altijd welkom natuurlijk!”

Aanstaande zaterdag 2 juli hebben de tieners nog een speciale sponsoractie georganiseerd. “We gaan auto’s wassen!”, zegt Stefan Wermink. “Dit doen we voor het Hervormd Centrum vanaf 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Dus wil jij de TeensNight ondersteunen én een schone auto hebben, kom dan naar de Julianastraat 8 in Ommen.”

Meer informatie over de TeensNight en de aankomende avond vind je op de website teensnight.nl. Volg de Instragram en Facebook pagina op @teensnightommen voor updates en foto’s.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.