Home / rikko voorberg bij 7update over jouw persoonlijke zoektocht

rikko voorberg bij 7update over jouw persoonlijke zoektocht

Deze 7update belooft heel speciaal te worden. En dat niet alleen door de mix van inspiratie rondom een intrigerend levensthema, livemuziek door de welbekende 7update-praiseband en een interactieve Social Media Wall. De organisatoren hebben deze keer ook een bijzondere spreker weten te strikken: Rikko Voorberg, ‘theoloog in het wild’, columnist, schrijver, theatermaker en oprichter van PopUpKerken in en rond Amsterdam. “De zin die ons inspireerde tot deze 7update: ‘But I still haven’t found what I’m looking for’ van de popband U2”

Word jij ook weleens overvallen door een gevoel van leegte? Vraag je je soms af wat jouw plek kan zijn in deze wereld? En hoe jij in beweging kunt komen en misschien zelfs iets kunt doorbreken? Wil je een bijeenkomst meemaken waarin er ruimte is voor vragen en zoeken, zonder beoordeeld te worden? Een avond die je nog lang bijblijft? Kom dan op 2 juli naar De Voorhof, Burgemeester Mulderlaan 1 in Nieuwleusen. De zaal is open vanaf 19:45 uur en de toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.7update.nl.

Lees ook

Dé digitale schatkamer van Dalfsen op www.dnavandalfsen.nl

De website is geïllustreerd met prachtig foto- en filmmateriaal DALFSEN – Een website vol met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.