reunie de tronk en route 66 op herhaling

  Het is meer dan twee jaar geleden dat Arjan de Boer, voormalig deejay en niet in de laatste plaats vaste klant, een aanbod kreeg van Bert Zielman om een reünie te organiseren. Het lichtje sprong spontaan aan in de hersenpan van de uitbater van café Calluna, na het zien van foto’s op facebook.
  “We kregen de goedkeuring en bijval van Marieke”, legt Arjan de Boer uit. De echtgenote van de legendarische barkeeper annex entertainer Tom Bey was natuurlijk aanwezig op de eerste bijeenkomst die qua belangstelling flink uit de klauwen liep. “We hoopten en gingen uit van zo’n tweehonderd man, maar ondanks de kou waren dat er veel en veel meer, zo’n vijf à zeshonderd.” Zowel Marieke, alsmede haar jongens Jurgen, David en Marcel hadden enorm genoten. Dit was een voorname drijfveer voor de organisatie om op herhaling te gaan. “Maar nu in de zomer”, zegt Zielman met een glimlach rond de mond. “Het was destijds vroeg in het jaar en best wel koud. We hadden buitenkachels staan. Dat moest ook wel, want het was drukker dan verwacht. We konden al het volk amper bergen. De kans op mooi weer is nu veel groter.”
  Tijdens editie een kwam Black Mountain nog een keer bijeen en was Armand de verrassingsact. “Die paste perfect bij de sfeer, maar dat gaat helaas niet meer”, zegt De Boer, die doelt op het feit dat de protestzanger is vertrokken naar een andere dimensie. “We hebben nu Livin’ Stone staan, die kent iedereen wel. Verder komen enkele voormalige deejays draaien, waaronder Havali (Hans van Lingen). Bekende gezichten als Jet de Lange, Anneke Alving en Sylvia Bakker komen een biertje tappen. Na de eerste keer heb ik veel reacties gehad in de trant van: het was zo druk en gezellig, ik ben er niet eens aan toe gekomen om die en die te spreken, jammer. Wie weet kan dat nu worden rechtgezet.”
  Zielman doet laatste duit in het welbekende zakje, “we hopen op een leuk feest. Muziek uit die tijd, bekenden van toen en het maakt niet uit of je tien keer bent geweest of er bij wijze van spreken het hele weekend zat, jaar in, jaar uit, iedereen is welkom. Geen gezanik van alleen vaste klanten of zo, een goed humeur is veel belangrijker.”
  Enkele mededelingen van huishoudelijke aard. Zaterdag 24 juni is de grote dag, die begint om vijf uur ’s middags met een stevige barbecue. Opgave vooraf bij Bert Zielman (06-51011109). Het avondprogramma start om acht uur, einde onbekend. Overnachten is mogelijk, maar je moet zelf zorgen voor een tent en reserveren onder het eerder genoemde nummer.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.