Home / regioteam hardenberg verliest van ajax cape town

regioteam hardenberg verliest van ajax cape town

Voorafgaand aan het duel konden de spelers van het Regioteam genieten van een licht verteerbaar buffet in clubhuis ‘de Basis’ van SCD ’83 en werd de topscorerbokaal 2016-2017 door Roy Seinen (topscorer van vorig jaar) uitgereikt aan Nick Buitenhuis, die 33 doelpunten voor zijn club Bergentheim scoorde.

Namens de gemeente Hardenberg werden ook de Fair Play prijzen uitgereikt. Grote winnaar was SC Balkbrug. De ploeg won de eerste periode, werd samen met Bruchterveld gedeeld eerste in de tweede periode en legde ook nog eens beslag op de eerste plaats van het eindklassement. Dankbaar nam Glenn Marsman de cheques met een totale waarde van € 1.125,00 in ontvangst.
Gramsbergen werd tweede in het eindklassement en SVV ’56 derde. De gewonnen bedragen dienen de jeugdafdelingen van de clubs ten goede te komen.

Nog voor aanvang van de wedstrijd gaf hoofd jeugdopleiding Hans Vonk van Ajax Cape Town een korte presentatie van zijn club. Hij noemde de 18 jarige Leo Thethani het grootste talent van het team onder 20 dat in het weekend van 26/28 mei pas in de finale van het internationale jeugdtoernooi van Terborg werd gestuit door Atletico Mineiro uit Brazilië. Thethani werd zowel topscorer als beste speler van het toernooi.

Op zaterdag 3 en maandag 5 juni is Ajax CT één van de deelnemende clubs aan het 32e internationale Cor Groenewegen Toernooi in Uitgeest.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.