Home / raad herdenkt oud wethouder van gijssel

raad herdenkt oud wethouder van gijssel

In zijn herdenkingswoord noemde burgemeester Han Noten Van Gijssel een aimabel mens en een man die zeer betrokken was bij de samenleving. “Geert van Gijssel was niet iemand die zichzelf op de voorgrond plaatste. Dat wil niet zeggen dat hij niet aanwezig was. In de raads- en collegevergaderingen nam hij de tijd om dossiers goed en grondig te behandelen. We hebben hem leren kennen als een noeste werker en waarderen hem om zijn inzet voor de gemeente”, aldus Noten, die daarna de raad verzocht om een moment van stilte.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.