Home / raad beslist over locatie jongerenontmoetingsplek dalfsen

raad beslist over locatie jongerenontmoetingsplek dalfsen

De jongeren kwamen zelf met het voorstel de JOP op de stationslocatie te situeren. Inmiddels hebben zij gesprekken gevoerd met ambtenaren van de gemeente Dalfsen en zijn er regels opgesteld en afspraken gemaakt. Het plan is dat de JOP die bij het vorige gemeentehuis stond, op de stationslocatie herplaatst wordt.

Na twee jaar zal een evaluatie plaatsvinden, waarbij bekeken wordt of het gebouwtje voldoet, of het groot genoeg is et cetera. Het streven is dat het gebouwtje nog voor de zomervakantie op de stationslocatie geplaatst wordt. Voor het bouwsel moet weliswaar een vergunning worden geregeld, maar de wethouder schat de kans op bezwaren klein in, omdat vooraf draagvlak voor is gezocht.

Op 12 juni beslist de raad of de JOP bij het station geplaatst kan worden.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.