primera meesters groeit als 30 jaar lang gestaag door

  Het begin
  Op 24 juli 1987 namen mijn ouders Henk (op zijn verjaardag) en Roelie Meesters het toenmalige Sigarenmagazijn van Ingen over, zegt Gealien Kobes. Ze verbouwden het in 1989 van 20 naar 40 m2 om vervolgens in ’92 weer te verbouwen naar 60 m4. De 3e verbouwing naar 100 m4 in ’95 en tevens de aansluiting bij Coöperatie Primera is achteraf gezien de beste keuze voor de toekomst geweest”, aldus Gealien.

  Verkoopformule Primera
  “Primera is een fantastische formule, met een vooruitziende blik. Alle winkels waren in 2007 totaal geautomatiseerd en mede daardoor zijn we marktleider op het gebied van de gemakswinkels”. Dit jaar is de 500e winkel van Primera een feit. Hier zal landelijk bij stil worden gestaan. Ook beland hierdoor de organisatie Primera in de top 10 van grootste winkelketens, we zijn trots om bij deze mooie club te horen”.

  Geef ambitie de ruimte
  Vijf jaar na de overname besloten Henk en Gealien de winkel twee keer zo groot te maken en het interieur te vernieuwen. “Ik zag mogelijkheden in cadeau, combinatie van cadeau’s en pakketten. We wilden het goede behouden, maar het accent van de klant verleggen. Stonden voorheen de klanten binnen 2 minuten weer buiten, nu zijn ze gewoon aan het ‘winkelen’. De kunst voor ons is toch die snelle klant snel te blijven bedienen.

  Overname Primera Ommen
  Begin 2014 deden Henk en Gealien een bod op een tweede Primera winkel in Ommen. De kans om ooit een tweede winkel te openen was ineens daar. Drie weken later was een tweede zaak een feit en hadden we ineens 12 personeelsleden i.p.v. 5. Het positieve van twee winkels runnen is dat je veel van elkaar leert en je kunt nog beter de mensen op de juiste plek zetten.

  Start webshop
  Over twee maanden gaat Primera Meesters ook online. ‘Mijn passie, altijd met een passend cadeau voor de dag komen, krijgt nog meer gestalte. De webshop wordt onderdeel van Primera Meesters Dedemsvaart en Ommen en staat los van Primera landelijk. De webshop is zo ingericht dat we allerlei combinaties van cadeau’s, met en zonder cadeaukaarten laten zien voor alle gelegenheden’, aldus Gealien.

  Feestweek
  Officieel bestaan we 24 juli 2017 30 jaar, maar dit valt in de zomervakantie. Daarom vieren we deze week van woe 21 t/m za 24 juni feest met onze klanten in beide filialen.

  We bieden o.a. op woe 5 juli een wijnproeverij aan bij Brasserie Tante Pos met medewerking van Wijnhof Ommen. Welke wijn past bij jouw karakter en wat zegt favoriete wijn over jouw karakter. Willem Jan van Wetering geeft een lezing over karakters vanuit het Enneagram. Het Enneagram is een model bestaande uit negen punten waaruit feilloos je karakter naar voren komt en je je valkuilen en vooral talenten en kracht gaat zien. Opgeven kan bij de winkel of via facebook (vol = vol).

  Op 24 juli, de exacte datum drinken we twee borrels, één op de zaak en één op mijn vader zijn 70e verjaardag!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.