Home / prijswinnaars ballonnenwedstrijd koningsdagbekend

prijswinnaars ballonnenwedstrijd koningsdagbekend

De drie ballonnen die het verst zijn gekomen, waren de ballonnen van Aimee (6 jaar), Tijn (9 jaar) en Prisicilla (5 jaar). De prijswinnaars zijn inmiddels in het zonnetje gezet door Oranjevereniging Dalfsen in samenwerking met Toyota Garage van Leussen en hebben een leuke prijs ontvangen. Wil jij graag weten waar jouw ballon terecht is gekomen? Vanaf heden kunnen de terug gestuurde kaartjes opgehaald worden bij Toyota Garage van Leussen.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.