Home / praten en proeven ommenaren vieren hollandse nieuwe 2017

praten en proeven ommenaren vieren hollandse nieuwe 2017

Proeven gaat goed samen met praten over het thema ‘lokale economie’. De editie 2017 wordt geleverd door de lokale visboer Baarssen. Initiatiefnemer en organisator Volkspartij Ommen Vooruit, VOV, peilt de meningen van ondernemers en inwoners over belangrijke topics. De discussie gaat bijvoorbeeld over het al dan niet uitbreiden van de koopzondag, de centralisatie van de Ommerbissingh-activiteiten op de Markt en het nieuwe beleid voor bedrijventerrein De Rotbrink. Met name De Rotbrink maakt al jaren de tongen los. De nieuwe koers voor het terrein lijkt de langverwachte verkoop van percelen eindelijk in gang gezet te hebben.

VOV-fractievoorzitter Gerrit de Jonge stroopt alvast de mouwen op om de zeegekaakte Hollandse Nieuwe op 16 juni vanaf 16:00 uur schoon te maken op het terras van Restaurant Spoor 7 aan de Stationsstraat. Jammer voor de haringen, maar bij regen is de party binnen in het restaurant.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.