Home / poll lokale politici moeten meer met de inwoners gaan communiceren

poll lokale politici moeten meer met de inwoners gaan communiceren

Verder schreef Rob Poelman het volgende: ‘Is er een Raalter ‘Toon Schuiling’?’ Toon Schuiling is namelijk columnist en raadslid in de gemeente Olst-Wijhe. Hij schrijft columns over de zaken rondom Olst-Wijhe en geeft vooral zijn mening en deelt zijn ideeën hierover.

Zouden er niet meer raadsleden zo naar buiten moeten treden. Door middel van een column om zo de inwoners op de hoogte te houden. ‘Een politicus die uit zijn ‘schuilhut’ komt en eruit blijft ook als er een raadszetel is bemachtigd? Of wordt de politieke toon pas begin maart gezet en beëindigt na 21 maart 2018?’ zoals Rob Poelman schreef.

Wij zijn benieuwd naar uw mening hierover. De poll van deze week zal zijn:

[poll id=189]

De poll van vorige week: De bomen aan de Jagtlusterallee moeten gekapt worden!

Een redelijke meerderheid is het oneens met deze stelling, namelijk 60% vind dat de bomen aan de Jagtlusterallee niet moeten worden gekapt. Daar tegenover staat dat 40% juist wel vind dat deze gekapt mogen worden. Ook is er een petitie gestart voor het behoud van de Bomen Jagtlusterallee met maar liefst 954 ondertekeningen! Het is nu afwachten wat het besluit wordt van de gemeenteraad van Dalfsen.

Lees ook

Tweede ronde beoogde maatregelen geluidhinder bekend

REGIO – Rijkswaterstaat vermindert in het Meerjarenprogramma Geluidsanering (MJPG) de geluidhinder van rijkswegen bij woningen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.