Home / politie dalfsen zet achtervolging in op drankrijder

politie dalfsen zet achtervolging in op drankrijder

Zondagmiddag zagen de dienstdoende agenten op de Parallelstraat in Oudleusen een scooter rijden. Deze viel hen op, aangezien beide personen geen helm droegen. Nadat de bestuurder doorkeeg dat de politie hen in de gaten hield, gingen ze er vandoor. De twee wisten zich een weg te banen tussen paaltjes en reden het bospad op.

De agent zette een achtervolging te voet in en kon de bestuurder na een sprintje alsnog staande houden. Deze bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs, droeg geen helm en was onder invloed van alcohol. Zowel de bestuurder als de passagier kregen een proces-verbaal.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.